Výsledky soutěží a zkoušek

Přebor dle ZVV1, závod dle ZZO, tréninkové kategorie ZZO, ZZO1, BH-VT, UPr1, stopa ZM

Kategorie: Zkoušky a soutěže Aktualizováno 26. 9. 2024 13:16 Zveřejněno 26. září 2024
Napsal Helena Jahelková Zobrazeno: 25

Dne 21.9.2024 se konal v Nadějkově přebor dle ZVV1+IGP1, závod dle ZZO bez speciálních cviků, a psovodi si mohli také zasoutěžit v tréninkových kategoriích s pamlsky ZZO, ZZO1, BH-VT, UPr1, stopa ZM. Oproti minulým ročníkům byly

propozice závodu i tréninkových kategorií upraveny tak, aby se dodržela maximální bezpečnost zejména mezi soutěžícími psy-samci, a také aby se do závodu mohlo zapojit více psů. Jednalo se zejména o úpravu dlouhodobého odložení, které bylo zkráceno a pes byl tak i při odložení na place sám. Všechny poslušnosti byly bez střelby, v obraně bylo upuštěno od úderů, byly zde pouze nápřahy. Výkony posuzovali rozhodčí pan Dejmek a paní Novotná.

Vítězem Přeboru 2024 se stal Václav Zeisek s fenou Dášenka z Litavské kotliny s nejlepší stopou, s těsným náskokem před Štefanem Labudou se psem Cebo (Cebalrai Sonata Carpathica) s nejlepší poslušností. Na třetím místě a s nejlepší obranou se umístila Věra Klinkáčková se psem Ori Grey Střípek snů. Gratulujeme! Přeboru se zúčastnilo rekordních 29 psů, zejména proto, že jsme otevřeli tréninkové kategorie i pro méně pokročilé psovody a psíky. Atmosféra byla vynikající a tak doufáme, že i v příštím roce bude takováto hojná účast.

 

prebor-vysled1prebor-vysled1prebor-vysled2prebor-vysled2

 

prebor-vysled3prebor-vysled3

 

prebor1resprebor1res

prebor2resprebor2res

 

 

Z galerie